Över 30 års erfarenhet i branschen.

Vi har jobbat med en mängd olika uppdrag och om vi skulle räkna upp alla dessa kunder, företag, artister och samarbetspartners vi jobbat med under åren så skulle vi få en väldigt lång lista. För att ge en bättre bild av vilka typer av arrangemang vi kan hjälpa er med så hittar du här några av de större events vi genomfört.

Clas Ohlsson 85 år

2003 firade Clas Ohlson 85 år. Detta firades med att samtliga Clas Ohlson-anställda från hela Norden, med respektive, blev bjudna på fest. 2000 människor firade med underhållning och middag. Vi levererade tält med inredning, scen, ljud, ljus och dekor samt byggde om Leksands ishall till en festlokal.

Inom loppet av endast 45 minuter förvandlades den stora ishockeyarenan från konsertlokal till bankettsal! Från 2000 personer i numrerad konsertsittning till 2000 personer vid långbord med bordsplacering.

Dalhalla

Vår huvudarena är Dalhalla, Rättvik, en av Sveriges främsta utomhusscener. Här har vi varit verksamma ända sedan starten 1995 med såväl ljud, ljus, bildteknik, dekorbyggnation och teknisk rådgivning. Vintern 2008-2009 har vår designer Jesper Kjällqvist ritat det nya permanenta scentaket.

H&M lansering av kollektion.

År 2001 valde H&M att lansera sin senaste kollektion i Dalhalla. Modejournalister från hela världen samlades för den spektakulära modevisningen som hölls på en catwalk som flöt på vattnet med den karga bergväggen som fond.

Dalhalla ”möblerades om”. På den befintliga scenen placerads tält som fick utgöra omklädningsrum för mannekängerna. Den befintliga läktaren användes inte, utan man lät bygga en ny läktare, helt insvept i röd sammet, bakom scenhuset. En flytande catwalk byggdes på vattnet bakom scenen. Vi fick förmånen att jobba tillsammans med den legendariske eventproducenten Jerry Jansson.

Vi levererade tält, läktare, catwalk.

Sinatra, Portugal

Vackert beläget uppe i bergen på Portugals västkust ligger den pittoreska staden Sintra. Dit begav vi oss i juli 2002 med två av våra största tält, inredning och scen, ljud och ljus. En karavan bestående av 4 långtradare transporterade utrustning från Insjön, och en stab på 16 personer flög ner.

Evenemanget var en privat fest för 400 bjudna med både middag och underhållning.

Tällberg forum

Det är mer än 25 år sedan det första Tällberg Workshop organiserades av Tällberg Foundation. Den årliga sammankomsten har utvecklats till ett pågående, öppet samtal rörande de övergripande strategiska frågorna som näringslivet och samhället i stort står inför.

Traditionen som har byggts upp genom Tällberg Workshop visar dynamiken som kan uppstå när man samlar olika kulturer och perspektiv i en öppen och prestigelös miljö och fri från en förutbestämd dagordning. Behovet av ett överbryggande forum som kan blåsa liv i samtalen är större än någonsin. Tällberg Forums starka tradition utgör en livskraftig grund för ett utvidgat samtal.

2005-2009 har Tällberg Foundation anlitat Bröderna Park som leverantör av tält, inredning, ljud, ljus, scen, bildteknik.

 • 1999. Kooperativa Förbundet 100 år

  1999 firade Kooperativa Förbundet 100 år och for land och rike runt för att bjuda sina 26 000 anställda på fest. I samarbete med Creator Momentum levererade vi en totallösning med flera tält med inredning, samt scen, ljud, ljus och transporter.

 • 1997. Riksteatern på Sverigeturné

  1997 var Riksteatern på Sverigeturné med sin uppsättning av Nils Holgerssons underbara resa. Vi försåg dem med flera tält, inredning, scen och transporter.

 • 1981-2011.

  Levererat ljud, ljus, scen, tält och danspaviljong till Musik vid Siljan.

 • 1991-2004.

  Levererat ljud, ljus, scen, tält och danspaviljong till Falu Folkmusik Festival.

 • 1982-2002.

  Levererat ljud, ljus och scen till körstämman i Skinnskatteberg.

 • 1999-2011.