Över 30 års erfarenhet i branschen.

Vi har jobbat med en mängd olika uppdrag och om vi skulle räkna upp alla dessa kunder, företag, artister och samarbetspartners vi jobbat med under åren så skulle vi få en väldigt lång lista. För att ge en bättre bild av vilka typer av arrangemang vi kan hjälpa er med så hittar du här några av de större events vi genomfört.

Bolagsstämma 2018

Under hösten 2018 fick vi förtroendet att hjälpa till med anordnandet av en bolagsstämma i Leksand. 2000 aktieägare var bjudna till eventet där vi satte upp tre av våra största tält, krokodilen, dromedaren och stora tältet. Dessa tre tält fungerade som mässhall samt till matservering och mingel. Utöver tält så stod vi bland annat för ljud-och ljus-teknik.

 

 

 

 

 

Event i Orsa 2018

I september 2018 hjälpte vi till att anordna en tre dagar lång konferens i Orsa. Projektet innebar bland annat att förvandla två 100 meter långa växthus till både konsertlokal och middagssal för över 1000 personer. Utöver ljud, ljus och rekvisita till konferenslokal och växthusen fanns även flera av våra tält på plats under helgen, bland annat vårt segeltak Svalan.

FÖRE

EFTER

Dalhalla

Vår huvudarena är Dalhalla, Rättvik, en av Sveriges främsta utomhusscener. Här har vi varit verksamma ända sedan starten 1995 med såväl ljud, ljus, bildteknik, dekorbyggnation och teknisk rådgivning. Vintern 2008-2009 har vår designer Jesper Kjällqvist ritat det nya permanenta scentaket.

Clas Ohlsson 85 år

2003 firade Clas Ohlson 85 år. Detta firades med att samtliga Clas Ohlson-anställda från hela Norden, med respektive, blev bjudna på fest. 2000 människor firade med underhållning och middag. Vi levererade tält med inredning, scen, ljud, ljus och dekor samt byggde om Leksands ishall till en festlokal.

Inom loppet av endast 45 minuter förvandlades den stora ishockeyarenan från konsertlokal till bankettsal! Från 2000 personer i numrerad konsertsittning till 2000 personer vid långbord med bordsplacering.

Modevisning i Dalhalla

År 2001 var vi med och arrangerade en stor internationell modevisning i Dalhalla. Modejournalister från hela världen samlades för den spektakulära modevisningen som hölls på en catwalk som flöt på vattnet med den karga bergväggen som fond.

Dalhalla ”möblerades om” där man på den befintliga scenen placerade tält som fick utgöra omklädningsrum för mannekängerna. Den befintliga läktaren användes inte, utan man lät bygga en ny läktare, helt insvept i röd sammet, bakom scenhuset och en flytande catwalk byggdes på vattnet bakom scenen. Vi fick förmånen att jobba tillsammans med den legendariske eventproducenten Jerry Jansson.

Vi levererade tält, läktare, catwalk.

Sintra, Portugal

Vackert beläget uppe i bergen på Portugals västkust ligger den pittoreska staden Sintra. Dit begav vi oss i juli 2002 med två av våra största tält, inredning och scen, ljud och ljus. En karavan bestående av 4 långtradare transporterade utrustning från Insjön, och en stab på 16 personer flög ner.

Evenemanget var en privat fest för 400 bjudna med både middag och underhållning.

Tällberg forum

Det är mer än 25 år sedan det första Tällberg Workshop organiserades av Tällberg Foundation. Den årliga sammankomsten har utvecklats till ett pågående, öppet samtal rörande de övergripande strategiska frågorna som näringslivet och samhället i stort står inför.

Traditionen som har byggts upp genom Tällberg Workshop visar dynamiken som kan uppstå när man samlar olika kulturer och perspektiv i en öppen och prestigelös miljö och fri från en förutbestämd dagordning. Behovet av ett överbryggande forum som kan blåsa liv i samtalen är större än någonsin. Tällberg Forums starka tradition utgör en livskraftig grund för ett utvidgat samtal.

2005-2009 har Tällberg Foundation anlitat Bröderna Park som leverantör av tält, inredning, ljud, ljus, scen, bildteknik.

Envikens Kyrka

I samband med Juniper Bay Gospel hjälpte vi till med ljussättningen i Envikens Kyrka.